Solusi pikeun Pamilik Media

Ngamangpaatkeun sadaya alat anu ditawarkeun ku NS6 salaku Pamilik Media.






Fitur kami pikeun Pamilik Media

CRM pikeun pasar

Kalayan NS6 anjeun bakal tiasa ngatur calon palanggan anjeun, berinteraksi sareng aranjeunna sareng tiasa masihan aranjeunna ka ruang iklan anjeun langkung gancang sareng éfisién. Mangrupikeun alat anu museur ukur dina pasar ieu.

Atur katalog anjeun nyalira

Ngadaptarkeun ruang iklan anyar, ngapdet inpormasi anjeun atanapi ngahapus. Dina NS6 prosés ieu gancang sareng éfisién; unggah poto atanapi ngaitkeun rohangan iklan anjeun ka klien anjeun.

Inpormasi real-time

Tetep inpormasi anjeun teratur sareng aman dina awan; ngamungkinkeun sadaya tim anjeun ngaksés inpormasi anu diperbarui sacara real waktos, idéal pikeun perusahaan anu gaduh rohangan iklan di daérah anu sanés.

Sambungkeun langkung gancang sareng konsumén poténsial

Ruang iklan anjeun bakal némbongan sapanjang jaringan NS6 Media Buyers, ngamungkinkeun anjeun ngahontal konsumén di daérah sanés sareng nutup penawaran langkung gampang. Kontak dina NS6 langsung sareng anjeun, tanpa perantara.





NS6

Publikasikeun Media-out-of-home Advertising anjeun ayeuna

Mimitian ayeuna