Решение за сопствениците на медиуми

Искористете ги сите алатки што NS6 ви ги нуди како сопственик на медиуми.


Нашите карактеристики за сопствениците на медиуми

CRM за пазарот

Со NS6 ќе можете да управувате со вашите потенцијални клиенти, да комуницирате со нив и да можете побрзо и поефикасно да ги доделувате на вашите рекламни простори. Тоа е алатка фокусирана само на овој пазар.

Управувајте со вашиот сопствен каталог

Регистрирајте нови простори за рекламирање, ажурирајте ги вашите информации или избришете ги. Во NS6 овој процес е брз и ефикасен; испраќајте фотографии или врзете ги вашите рекламни простори за вашите клиенти.

Информации во реално време

Чувајте ги вашите информации уредени и безбедни во облакот; му овозможува на целиот ваш тим пристап до ажурирани информации во реално време, идеален за компании со рекламни простори во различни региони.

Побрзо поврзете се со потенцијалните клиенти

Вашите рекламни простори ќе се појавуваат низ мрежата на купувачи на медиуми NS6, што ви овозможува полесно да контактирате со клиенти во други региони и да затворате зделки. Контактот во NS6 е директен со вас, без посредници.

NS6

Објавете го вашето медиумско рекламирање надвор од домот сега

Почни сега