Zgjidhje për pronarët e mediave

Përfitoni nga të gjitha mjetet që ju ofron NS6 si Pronar i Mediave.


Karakteristikat tona për pronarët e mediave

CRM për tregun

Me NS6 ju do të jeni në gjendje të menaxhoni klientët tuaj të mundshëm, të ndërveproni me ta dhe të jeni në gjendje t'i caktoni ata në hapësirat tuaja të reklamave më shpejt dhe me efikasitet. Shtë një mjet i përqendruar vetëm në këtë treg.

Menaxho katalogun tënd

Regjistroni hapësira të reja reklamuese, azhurnoni informacionin tuaj ose fshini ato. Në NS6 ky proces është i shpejtë dhe efikas; ngarkoni foto ose lidhni hapësirat tuaja të reklamave me klientët tuaj.

Informacion në kohë reale

Mbani informacionin tuaj të rregullt dhe të sigurt në re; lejon që i gjithë ekipi juaj të ketë qasje në informacionin e azhurnuar në kohë reale, ideal për kompanitë me hapësira reklamuese në rajone të ndryshme.

Lidhu më shpejt me klientët e mundshëm

Hapësira juaj e reklamave do të shfaqet në të gjithë rrjetin NS6 Media Buyers, duke ju lejuar të arrini klientë në rajone të tjera dhe të mbyllni marrëveshjet më lehtë. Kontakti në NS6 është i drejtpërdrejtë me ju, pa ndërmjetës.

NS6

Publikoni tani Reklamimin tuaj të Medias jashtë shtëpisë

Fillo tani