Gjeni dhe botoni Reklamim për Media jashtë shtëpisë

Ne jemi zgjidhja perfekte për pronarët e mediave dhe blerësit e mediave.

Karakteristikat tona

Kontakt i drejtpërdrejtë

Kontakt i drejtpërdrejtë me Pronarët e Mediave, pa referime ose ndërmjetës.

Kërko OOH

Motori ynë i kërkimit ju lejon të gjeni vende reklamimi në zonën tuaj ose në të gjithë botën.

Analiza e të dhënave

Ndërtoni strategjinë tuaj të reklamave duke ditur se si bën konkurrenca juaj.

CRM

CRM-ja jonë për Pronarët e Mediave do t'ju bëjë më të lehtë për të menaxhuar hapësirat tuaja të reklamave.

NS6

Gjeni dhe botoni tani Reklamimin tuaj të Medias jashtë shtëpisë

Fillo tani