Пронајдете и објавувајте рекламирање на медиуми надвор од дома

Ние сме совршено решение за сопствениците на медиуми и купувачите на медиуми.

Нашите карактеристики

Директен контакт

Директен контакт со сопствениците на медиуми, без упати или посредници.

ООХ Пребарување

Нашиот пребарувач ви овозможува да најдете места за рекламирање во вашата област или низ целиот свет.

Анализа на податоци

Изградете ја вашата стратегија за рекламирање знаејќи како функционира вашата конкуренција.

CRM

Нашите CRM за сопственици на медиуми ќе ви го олеснат управувањето со вашите рекламни простори.

NS6

Пронајдете и објавете го вашето медиумско рекламирање надвор од дома сега

Почни сега